понедельник, 28 февраля 2011 г.

Непман сюїта.

Ось ще одне завдання. На цей раз відео. Свій твір музикант назвав "Непман сюїта". Чому музикант назвав свій твір саме так? Правильна відповідь на це питання заслуговує на саму високу оцінку. І, взагалі, спробуйте розміщувати матеріал, який зможе здивувати читачів блогу.
 з

1 комментарий:

Lenusya_Petrash комментирует...

Якщо ми вслухаємося у музичну композицію Євгенія Дербенко, то кожен звук, кожна нотка сповнена емоційним піднесенням (ура! приватна інціатива!), веселим настроєм (ура! заживемо як люди!), безтурботністю (ура! гроші! справа! все життя на тарілочці!). Твір енергійний, що характерно і для сучасних приватних підприємців (хто активний, "хитрий", ініціативний, той і виживає в умовах конкуренції; відчайдушний - на свій страх і ризик). Болісний плач (середина композиції) за змінами. Відчувається в середині композиції і трепит та переживання за свою долю. Потім ми бачимо "ранок непмана", але вже без НЕПу (сповнений трагічність, страхом переслідування, непман поступово відчуває, що його діяльності настає кінець, його робота затихає, а найголовніше - приходить усвідомлення реального людського страху за своє життя; іншими словами "ваша песенка спета, господа").І які ж солодкі спогади непмана про життя, в якому було все.... і гірко і образливо....але життя таке.....- воно бентежне...комуністична реальність робить все аби стерти із спогадів навіть найменші дрібниці приватної ініціативи....тепер все спільне!
Отже, чому композиція названа семе "Непман сюїта"? Для початку слід визначитися, що таке сюїта?
Сюїта (з фр. Suite - «ряд», «послідовність», «чергування») - циклічна музична форма, що складається з декількох самостійних контрастуючих частин (багатоприватний твір), об'єднаних загальним задумом. Загальний задум цього твору - поява, діяльність (недовготривала), знищення непманів.